Kämppäretki

JOPAn odotettu syksyn kämppäretki tekee tuloaan.
Jos kiinnostaa, lue eteenpäin!

Mitä? Jopan perinteinen kämppäretki eli viikonloppu hyvässä seurassa partiokämpässä. Retken ohjelma on puolistrukturoitu, mutta aikaa omien ideoiden ja aktiviteettien toteutukseen löytyy runsaasti!

Kämppäretki pitää sisällään ainakin kämpän maisemissa retkeilyä, lautapelailua, saunomista, ulkoleikkejä sekä syksyisestä luonnosta nautiskelua!

Milloin? 16.-18.11. Lähtö- ja paluuaika päätetään osallistujien toiveiden mukaan.

Missä? Pidetään kohde vielä salaisuutena. 😉

Miksi? Koska luvassa viikonloppu kaukana kaupungin hälystä ja melskeestä. Koska joskus on hyvä mennä metsään, olla rauhassa, nauraa, kuunnella hyviä juttuja ja näyttää makuupussille maailmaa.

Varusteet: Lämmin makuupussi ja -alusta, ulkoilukamat, tarpeeksi lämmintä vaatetta, ruokailuvälineet, otsalamppu tai taskulamppu, pelejä ja väline tavaroiden kuljettamiseen.

Hinta: Vielä auki. Hinta sisältää mukavan viikonlopun poissa kaupungin vilskeestä sekä yhteiset ateriat (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala). Osallistujien kannattaa ottaa mukaan mm. nuotiolla tulisteltavaa sekä omia välipaloja.

Yhteiset ateriat tehdään “kaikki kokkaa”-periaatteella eli jokaisella on jokin ateria tehtävänään valmiiden reseptien pohjalta.

Ilmoittautuminen aukeaa lokakuun alkupuolella.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 12.11. Jolloin ilmoittautuminen muuttuu myös sitovaksi.
Ilmoittautuneiden kanssa sovitaan tarkemmin aikatauluista ja ruokapolitiikasta.