Varustevuokraus

JOPAn varusteita vuokrataan yhdistykssen varsinaisille jäsenille jäsenten henkilökohtaiseen käyttöön sekä muiden yhdistysten käyttöön. Vuokrausmaksu määräytyy sen mukaan, kuinka pitkäksi ajaksi vuokraaja haluaa varusteen käyttöönsä.

JOPAn omien retkien ja tapahtumien aikana JOPAn varusteet on ensisijaisesti varattu retken käyttöön. JOPAn telttojen ja keittimien käyttö JOPAn retkillä on maksutonta. JOPAn varusteita voidaan kuitenkin vuokrata myös JOPAn retkien ajaksi, mikäli varusteita ei retkelle tarvita. Vuokrattavien varusteiden lisäksi JOPAlla on jonkin verran yksittäisiä tavaroita, joita voidaan lainata varusteiden vuokrauksen yhteydessä ilmaiseksi.

JOPAn varusteet tulee pitää hyvässä kunnossa, jotta seuraavankin vuokraajan on varustetta mukava käyttää. Mikäli varusteen kunnossapitoa laimin lyödään, käyttäjä korvaa aiheutuneet vauriot.

Jopalla on 3-telttaa. Kaksi niistä on noin 4 kg painoisia 3-hengen tunnelitelttoja ja yksi on 2.6 kg painoinen kahden hengen teltta. Makuupussin on kuitupussi, jonka comfot arvo on -2C, johon sisäpussilakana lisää asteen-pari eli makuupussilla tarkenee hyvin pikkupakkasillakin. Retkikeitin puolella Jopalla on perinteinen sinolitrangia ja kaasutrangia sekä pullonpäälle pyöritettävä yhden hengen kaasukeitin kattiloineen.

Hinnasto:

  • Makuupussi sisäpusseineen + makuualusta 10€ / viikonloppu. 15€ / viikko
  • Teltta 10€ / viikonloppu, 15€ / viikko
  • Retkikeittimet 5€/viikonloppu, 10€/viikko.

Pidetään varusteet HYVÄSSÄ kunnossa, niin seuraavankin käyttäjän on mukava olla, on hän sitten joku muu tai sinä itse!

Varustekohtaiset huolto-ohjeet lyhyesti:

  • Makuupussi: Sisäpussi tulee pestä käytön jälkeen ennen palautusta
  • Teltta tulee kuivata täysin ennen palautusta sekä sisätilat pitää siivota käytön yhteydessä sisään tulleesta luontoaineksesta.
  • Retkikeittimet: Keitin tulee pestä käytön jälkeen kokonaisuudessaan. Polttoaineet eivät sisälly keittimen vuokraan.

Lainattavat tavarat:
– Nuotiolettupannu
– Nuotiokattila
– Kirves
– Retkisaha
– Pitkä ja vahva köysi

Mikäli olet kiinnostunut varusteiden vuokraamisesta ole yhteydessä hallitukseen jopa.jkl(AT)gmail.com