Syysvaellus Taruksen ja Evon retkeilyalueille 15.-17.10.

Puiden lehdet alkavat kellertää ja sehän tarkoittaa, että JOPA:n perinteinen syysvaellus alkaa olla tuloillaan! Tänä syksynä suuntamme Taruksen ja Evon retkeilyalueelle. Lähdemme reissuun yhteiskyydein perjantaina 15.10. loppuiltapäivästä (tarkempi aika sovitaan lähtijöiden kanssa) ja palaamme alkuillasta sunnuntaina 17.10.

Syysvaelluksella kierrämme 35 km pitkän reitin. Päivämatkat jakautuvat siten, että perjantaina siirrytään 7 km taruksenmäeltä Koveron telttailualueelle. Lauantaina heitetään lenkki Evon puolella ja päädymme 16 km patikoinnin jälkeen Vaarinkorven laavun lähistölle yöksi. Sunnuntaina palaamme parkkipaikalle, jonne saavumme 12 km patikoinnin jälkeen. Koverolla on vesipiste, muuten tarvittavat vedet keitellään alueen pintavesistä. Evon maisemissa on mahdollista nähdä mm. majavien työn jälkiä. Alue tarjoilee myös geokätkön nälkäisille runsaasti purkkeja löydettäväski.

Mukaan tarvitset vaeltamiseen sopivat kengät ja rinkan sekä säänkestävät vaatteet, 3-vuodenajan makuupussin ja makuualustan. Aiempi retkeilykokemus tai huippuunsa viritetyt vaellustamineet eivät kuitenkaan ole tarpeen, joten aloittelijatkin ovat tervetulleita mukaan. 🙂 Jopalla on lisäksi hieman lainavarusteita, joita voi tiedustella jos itseltä ei kaikkia löydy.

Ilmoittautuminen on avattu ja se tapahtuu formsin kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 10.10. klo 22:00.
Retki kustantaa 5€. Tämän lisäksi osallistujat vastaavat itse syömisistään. Ilmoittautuneiden kesken sovitaan ruoka- ja telttakunnista.

Mikäli reissuun liittyen heräsi kysymyksiä niin mailia voi laittaa osoitteeseen jopa.jkl@gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *