JOPAn syysvaellus

JOPA:n syysvaellus Vol 2 alkaa olla tuloillaan! Syksyn toinen vaellus suuntaa Laipanmaan vaellusalueelle Kangasalle. Lähdemme reissuun yhteiskyydein perjantaina 11.10. ja palaamme alkuillasta sunnuntaina 13.10. Tarkemmat lähtö- ja paluuajat sovitaan osallistujien kesken.

Syysvaelluksella kierrämme viikonlopun aikana Laipanmaalla elamon ja hirvijärven kierroksesta muodostetun lenkin, jonka pituus on noin 22 km. Mukaan tarvitset vaeltamiseen sopivat kengät, rinkana sekä säänkestävät vaatteet ja yöpymiseen sopivat välineet (3-vuodenajan makuupussi ja makuualusta). Aiempi retkeilykokemus tai huippuunsa viritetyt vaellustamineet eivät kuitenkaan ole tarpeen, joten aloittelijatkin ovat tervetulleita mukaan. Jopalla on telttoja ja trangioita, joten niiden riittävyydestä ei tarvitse huolehtia.

Laipanmaan vaellusalueeseen voi tutustua myös retkipaikan sivuilla. Laipanmaalla on hyvin laavullisia tulipaikkoja ja yövymmekin niiden läheisyydessä molemmat yöt. Tarkempi reittisuunnitelma sekä ruoka- ja telttaryhmien jakamiset tehdään ilmoittautumisen sulkeuduttua vaelluspalaverissa keskiviikkona 9.10. klo 17.

Ilmoittautuminen aukeaa tämän viestin myötä ja se tapahtuu google formsin kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 6.10.
Retki kustantaa 7€. Tämän lisäksi ruokaryhmät vastaavat itse syömisistään.
Mikäli reissuun liittyen heräsi kysymyksiä niin mailia voi laittaa osoitteeseen jopa.jkl@gmail.com.