Uusien ilta ma 16.9. klo 18.00/Evening for newcomers 16th of September

Tervetuloa JOPAn perinteiseen Uusien iltaan Haukanniemeen ensi maanantaina 16.9.! Mukaan voi tulla opiskeluvuodesta tai partiotaustasta riippumatta. Jos haluat viettää pimenevän illan nuotion ääressä uusien ja vanhojen JOPAlaisten seurassa lettuja paistellen ja turinoiden, kannattaa liittyä seuraan viikon päästä maanantaina!

Uusien ilta aloitetaan ylioppilaskylästä F-talon edustalta klo 18:00. (Taitoniekantie 9)

Iltaan kannattaa varautua säänmukaisella vaatetuksen lisäksi omalla mukilla, kevyellä lautasella, otsa-/taskulampulla sekä istuinalustalla. Halutessaan voi tuoda myös omaa evästä nuotiolle.

Jos liityt seuraan myöhemmin, voit kysellä sijaintiamme Tepolta numerosta 050 9120 406. Teppoon (teppo.e.salminen@student.jyu.fi) voi muutenkin olla yhteydessä, jos jokin asia Uusien iltaan tai JOPAan liittyen askarruttaa!

In English:

If you are a newcomer in JOPA, you are welcome to spend an evening with us next Monday, the 17th of September! We’ll gather around a campfire in Haukanniemi, make some pancakes on the fire and get to know each other. We meet at 18:00 in front of the F-buiding in Kortepohja student village (Taitoniekantie 9)

You need to take a torch and light mug and plate (for tea and pancakes) with you, as well as suitable clothes for staying outside some hours. If you like, you may also bring yourself some food to prepare on the fire.

If you have any questions concerning JOPA or the newcomers evening, you can contact Teppo (teppo.e.salminen@student.jyu.fi). Hope to see you next week!