JOPA:n kevätvaellus Joutsijärven retkeilyalueella

Heissulivei.

Puihiin alkaa pikkuhiljaa tulla lehtiä ja sehän tarkoittaa, että JOPA:n perinteinen kevätvaellus alkaa olla tuloillaan! Tänä syksynä suuntamme Satakuntaan Joutsijärven retkeilyreitille. Lähdemme reissuun yhteiskyydein perjantaina 3.5. ja palaamme illasta sunnuntaina 5.5. Tarkemmat lähtö- ja paluuajat sovitaan osallistujien kesken, mutta pyritään kuitenkin lähtemään lltapäivästä kohti kohdetta.

Kevätvaelluksella kävellään melko paljon (Joutsijärven kierros 27 km), joten vaelluskengät ja rinkka ovat välttämättömät. Myös säänkestävät vaatteet sekä 3-vuodenajan makuupussi ja makuualusta ovat tarpeellisia, sillä yövymme ulkona. Aiempi retkeilykokemus tai huippuunsa viritetyt vaellustamineet eivät kuitenkaan ole tarpeen.

Retkelle lähtijölle on yhteinen vaelluspalaveri tiistaina 30.4. klo 11 yliopiston kampusalueella, tarkempi paikka ilmoitetaan lähtijöille heti ilmoittautumisen sulkeuduttua. Vaelluspalaverissa sovitaan ruokaryhmistä ja muista käytännön jutuista, vaeltamiseen/retkeilyyn vasta tutustuvat saavat palaverissa vastauksia kysymyksiinsä. Jos et pääse vaelluspalaveriin, voit silti osallistua retkelle. Tällöin tarpeellinen info ja keskustelu käydään sähköpostin välityksellä. Joutsijärven retkeilyaluetta voi käydä etukäteen fiilistelemässä retkipaikan sivuilta.


Ilmoittautuminen on nyt avattu ja se tapahtuu google formsin kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu ma 29.4. klo 16:00.
Retki kustantaa 15€. Tämän lisäksi ruokaryhmät vastaavat itse syömisistään.

Reissua jo fiilistellen,
Retkijehu
Teppo